Hirdetések:

  1. Hálásan köszönjük mindazok munkáját, akik az úrnapi körmenet előkészítésében és lebonyolításában segítettek, és köszönjük a híveknek, hogy jelenlétükkel tettek tanúságot a köztünk élő szentségi Jézusról.
  2. Jövő pénteken fél 3-kor ifjúsági bűnbánati alkalmat tartunk a plébánián, gyónási lehetőséggel egybekötve, amire várjuk az egyházközség fiataljait.
  3. Jövő szombaton délelőtt 10-kor pap- és diakónusszentelés lesz a váci Barátok templomában. A szentmisét Marton Zsolt püspök mutatja be.
  4. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Szent Barnabás apostolt ünnepeljük. Csütörtökön Páduai Szent Antal egyháztanítóra, szombaton Árpád-házi Boldog Jolán szerzetesnőre emlékezünk.
  5. A Ceglédi Katolikus Karitász gyűjtést hirdet, amivel a helyi rászoruló családok szeptemberi tanévkezdését szeretné segíteni. Jó állapotú iskolatáskák, tolltartók, ceruzák, füzetek felajánlását várná erre a szándékra. Akinek szándékában áll lecserélni jelenlegi, még használható iskolaszereit, a régieket pedig szívesen felajánlaná a rászorulóknak, leadhatja azokat a plébániahivatalban irodaidőben, illetve elhelyezheti azokat a Szent Anna oltárnál. Minden segítséget előre is köszönünk!
  6. Június 23-án, vasárnap a fél 10-es mise keretében lesz a hittanosok Te Deum szentmiséje. A tanévzáró misére várunk minden hittanost, diákot, pedagógust és szülőt!
  7. Az imaapostolság júniusi imaszándéka: Imádkozzunk azért, hogy a háború vagy az éhínség elől menekülő, veszélyekkel és erőszakkal teli utazásra kényszerített migránsok vendégszeretetre és új életlehetőségekre találjanak a befogadó országokban.

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Miserend: Templom: hétfő-péntek: 7:00, szombat: 18:00, vasárnap: 7:30, 9:30, 18:00; elsőpéntek: 7:00,18:00. Magyarok Nagyasszonya Kápolna: kedd és szombat: 17:00, vasárnap: 8:30. Csemő és Nyársapát: vasárnap: 11:00. Újszilvás: vasárnap: 17:00

Hozzászólások lezárva.