Hirdetések:

  1. Ma van Krisztus Szent Teste és Vére főünnepe, Úrnapja. A fél 10-es mise után ünnepi körmenetet tartunk, amire mindenkit szeretettel várunk. Jelenlétünkkel tegyünk tanúságot a köztünk élő szentségi Jézusról!

A mai napon teljes búcsút nyerhet a szokásos feltételek mellett – szentgyónás és -áldozás, imádság a Szentatya szándékaira – az a hívő, aki áhítattal részt vesz az úrnapi körmeneten.

  1. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este 6-kor a haladó, 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián.
  2. A héten elsőpéntek lesz, ami egyben Jézus Szent Szíve főünnepe. Reggel 7-kor és este 6-kor mutatunk be szentmise a Templomban. Délután 5-kor szentségimádást tartunk. A nap folyamán meglátogatjuk a betegeket.
  3. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Lwanga Szent Károlyra és vértanútársaira, szerdán Szent Bonifác vértanú püspökre, csütörtökön Szent Norbert püspökre emlékezünk. Pénteken Jézus Szent Szíve főünnepe, szombaton a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szívének emléknapja lesz.
  4. A Ceglédi Katolikus Karitász gyűjtést hirdet, amivel a helyi rászoruló családok szeptemberi tanévkezdését szeretné segíteni. Jó állapotú iskolatáskák, tolltartók, ceruzák, füzetek felajánlását várná erre a szándékra. Akinek szándékában áll lecserélni jelenlegi, még használható iskolaszereit, a régieket pedig szívesen felajánlaná a rászorulóknak, leadhatja azokat a plébániahivatalban irodaidőben, illetve elhelyezheti azokat a Szent Anna oltárnál. Minden segítséget előre is köszönünk!

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Miserend: Templom: hétfő-péntek: 7:00, szombat: 18:00, vasárnap: 7:30, 9:30, 18:00; elsőpéntek: 7:00,18:00. Magyarok Nagyasszonya Kápolna: kedd és szombat: 17:00, vasárnap: 8:30. Csemő és Nyársapát: vasárnap: 11:00. Újszilvás: vasárnap: 17:00.

Szentségimádás: Templom: szerda: 7:30, elsőpéntek: 17:00. Magyarok Nagyasszonya Kápolna: kedd: 17:30.

Hozzászólások lezárva.