Hirdetések:

  1. Ma van pünkösdvasárnap. A húsvéti idő a mai nappal befejeződik.
  2. Pünkösdhétfő nem főünnep, ezen a napon a Boldogságos Szűz Máriára, az Egyház anyjára emlékezünk; szentmisét reggel 7-kor mondunk.
  3. Kedden este 6-kor a haladó, 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist, utána háromnegyed 8-kor jegyeskurzust tartunk a plébánián.
  4. Május a Szűzanya hónapja. Isten anyjával ápolt személyes kapcsolatunk elmélyítése végett imádkozzuk el naponta a rózsafüzért és a Loretói litániát. A májusi szombatokon este háromnegyed 6-tól közösen végezzük a Loretói litániát a Templomban.
  5. Jövő szombaton délután 5-kor lesz a Nyársapáti templom búcsúja.
  6. Liturgikus ünnepek a héten: szerdán Casciai Szent Ritára emlékezünk. Csütörtökön a mi Urunk, Jézus Krisztus, az örök Főpap ünnepe, pénteken Szűz Mária, keresztények Segítsége emléknapja lesz. Jövő vasárnap Szentháromság vasárnapjának főünnepét üljük.
  7. Krisztus Szent Teste és Vére főünnepe idén június 2-ára esik. Kérjük, hogy a csoportok készüljenek az oltárok díszítésére, a kedves hívek pedig gyűjtsenek és hozzanak az alkalomra virágszirmokat.

Úrnapjára készülve, az ünnep esőestéjén, június 1-jén, szombaton este 7-től szentségimádást tartunk, amire mindenkit hívunk és várunk.

  1. A Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata önkéntesképzést indított a kórházi pasztoráció segítésére, amire várja az önkéntesek jelentkezését.
  2. Ismét lesz családtábor! Sok szeretettel hívjuk erre egyházközségünk tagjait: kicsiket és nagyokat, családosokat és egyedülállókat, hogy együtt töltsünk nyáron néhány napot szeretetben egy nagycsaládot alkotva Krisztussal! Időpont: 2024. augusztus 12-16. Helyszín: Balatonföldvár Riviéra Park Hotel. Költségek: 0-4 év ingyenes, 4-10 év 12500 Ft/fő/nap, 10 év felett 15000 Ft/fő/nap. Jelentkezési határidő: 2024. május 30., jelentkezési lappal és előleg befizetésével. További információért érdeklődni lehet: Ecseriné Simon Szilvia, Tel: 06 30 573 1196.

 

Hozzászólások lezárva.