Hirdetések:

  1. Ma van a társadalmi kommunikáció világnapja. Imádkozzunk a tömegtájékoztatásban dolgozókért, hogy az igazságot keresve, a másik személyét tiszteletben tartva, erkölcsösen végezzék kihívásokkal teli munkájukat. Imádkozzunk a médiafogyasztókért, hogy bölcs megkülönböztetéssel, a lélek szabadságával használják a tömegtájékoztatási eszközöket, elutasítva mindazt, ami testüket és lelküket károsíthatja!
  2. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este 6-kor a haladó, 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist, utána háromnegyed 8-kor jegyeskurzust tartunk a plébánián.
  3. Május a Szűzanya hónapja. Isten anyjával ápolt személyes kapcsolatunk elmélyítése végett imádkozzuk el naponta a rózsafüzért és a Loretói litániát. A májusi szombatokon este háromnegyed 6-tól közösen végezzük a Loretói litániát a Templomban.
  4. Jövő vasárnap lesz a Csemői búcsú és majális, amire szeretettel várjuk a Celgédieket is! Csemőben a szentmise 11-kor kezdődik, azt követően közös ebéd, majd kötetlen, játékos együttlétre kerül sor. Kérünk minden érdeklődőt, hogy részvételi szándékát jelezze a sekrestyében. Az ebédhez legyen mindenkinél tányér, pohár és evőeszköz. Aki teheti, hozzon magával egy tál süteményt is.
  5. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Boldog Gizella királynéra, pénteken Avilai Szent János egyháztanítóra, szombaton Boldog Salkaházi Sára vértanúra emlékezünk. Jövő vasárnap Urunk mennybemenetelének főünnepe lesz.
  6. Aktuálissá vált adóbevallásunk elkészítése. Hívő emberként ajánljuk személyi jövedelemadónk egyik 1%-át a Magyar Katolikus Egyház javára! Adónk másik 1%-át ajánljuk katolikus intézmények javára.

Hozzászólások lezárva.