Hirdetések:

  1. Ma a Szentföld javára van gyűjtés.

Ma ér véget a Katolikus Karitász által meghirdetett nagyböjti adománygyűjtés gyűjtés. A tartós élelmiszert a Szent Anna oltárnál gyűjtjük, a pénzadományokat pedig a Karitász perselybe lehet bedobni.

  1. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este 6-kor a haladó, 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist, utána háromnegyed 8-kor jegyeskurzust tartunk a plébánián.
  2. Keresztutat járunk kedden este fél 6-tól a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában, nteken este fél 6-tól a Templomban.
  3. Az Egyház minden hívőtől kéri, hogy legalább húsvétkor gyónjon meg és járuljon szentáldozáshoz. Ezt megkönnyítendő, szombat és vasárnap este fél 6-tól gyónási lehetőséget biztosítunk a Templomban.
  4. Szombaton reggel 9-től gyermek- és ifjúsági gyóntatás lesz a plébánián.

Ugyancsak szombaton tartjuk a nagyböjti egyházközségi lelkinapot. A program délután 1-kor kezdődik, és a templomi előesti misével fejeződik be. Aki teheti, hozzon egy tányér pogácsát, süteményt! A lelkinap a Szent Kereszt Katolikus Iskolában lesz. Aki autóval érkezik, parkolhat az iskolaudvaron. Az alkalomra vendég gyóntatót hívtunk, aki fél 6-tól várja a Templomba mindazokat, akik szeretnék elvégezni húsvéti szentgyónásukat.

  1. Húsvét előtt meglátogatjuk a betegeket. Ha ismerünk olyan beteget, aki szeretne részesülni a szentségekben, de nem tud eljönni a templomba, jelezzük azt a sekrestyében. Érezzünk felelősséget testvéreink lelki üdvéért!
  2. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Szent Józsefnek, a Boldogságos Szűz Mária jegyesének főünnepe lesz. Jövő vasárnap Urunk szenvedésének vasárnapja, virágvasárnap lesz. A fél 10-es misén végezzük a barkaszentelést. Aki teheti, hozzon magával barkát a szertartásra.
  3. Előre hirdetjük, hogy nagyszombaton a húsvéti vigíliát este 8-kor tartjuk a Templomban, a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában NEM lesz feltámadási mise.

Hozzászólások lezárva.