Hirdetések:

  1. Kedden este 7-re a családközösség tagjait várjuk a plébániára. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist, utána háromnegyed 8-kor jegyeskurzust tartunk a plébánián.
  2. A nagyböjti időben keresztutat járunk keddenként este fél 6-tól a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában, ntekenként este fél 6-tól a Templomban.
  3. A Katolikus Karitász országos gyűjtést hirdetett rászoruló családok számára, amibe a Ceglédi Karitász is bekapcsolódik. A nagyböjti adománygyűjtés a március 17-éig tart. A tartós élelmiszert a Szent Anna oltárnál gyűjtjük, a pénzadományokat pedig a Karitász perselybe lehet bedobni. A beérkező adományokat a Karitász munkatársai juttatják el a Cegléden és környékén élő rászorulókhoz.
  4. Ahogy korábban jeleztük, a nagyböjti egyházközségi lelkinapot március 23-án, szombaton tartjuk. A program délután 1-kor kezdődik, és a templomi előesti misével fejeződik be. Aki teheti, hozzon egy tányér süteményt! Mindenkit szeretettel várunk!

Az alkalomra vendég gyóntatót hívtunk, aki este fél 6-tól várja a Templomba mindazokat, akik szeretnék elvégezni húsvéti szentgyónásukat. Éljünk a lehetőséggel.

  1. Készítettünk egy kiadványt „Isten újjáteremtő műve” címmel, amely gondolatokat tartalmaz a szentgyónásról. Az írást kihelyeztük a Templomban, szabadon elvihetőek. Olvassuk el, mert segítség lehet a nagyböjti időben (is) a (húsvéti) szentgyónásra való felkészülésben!
  2. Jövő vasárnap a Szentföld javára lesz a gyűjtés.
  3. Húsvét előtt meglátogatjuk a betegeket. Ha ismerünk olyan beteget, aki szívesen részesülne a szentségekben húsvét előtt, de nem tud eljönni a templomba, jelezzük azt a sekrestyében.

Hozzászólások lezárva.