Hirdetések:

  1. A Katolikus Karitász országos gyűjtést hirdet rászoruló családok számára, amibe a Ceglédi Karitász is bekapcsolódik. A nagyböjti adománygyűjtés a mai napon kezdődik és március 17-éig tart. A tartós élelmiszert a Szent Anna oltárnál gyűjtjük, a pénzadományokat pedig a Karitász perselybe lehet bedobni. A beérkező adományokat a Karitász munkatársai juttatják el a Cegléden és környékén élő rászorulókhoz.
  2. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este 6-kor a haladó, 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist, utána háromnegyed 8-kor jegyeskurzust tartunk a plébánián.
  3. Nagyböjt ntekeken este fél 6-kor keresztutat járunk a Templomban.
  4. A Ceglédi Mária Rádió 10 éves fennállásának alkalmából a Rádió önkéntesei gyalogos zarándoklatot szerveznek szombatra. A gyülekező délután fél 2-kor lesz a Templom előtt. Innen a zarándokok busszal átmennek Nyársapátra, majd a nyársapáti katolikus templomtól gyalogosan indulnak vissza Ceglédre. A teljes táv 10 km, de be lehet csatlakozni egy rövidebb, 1 km-es szakaszra is a zarándoklatba. A részvételi szándékot jelezzük a sekrestyében!
  5. A Ceglédi Mária Rádió önkénteseket keres, akik akik műsorvezetőként (új műsor kitalálása, tervezése és vezetése), bemondóként (aktuális műsorterv összeállítása, hírek beolvasása), hírszerkesztőként (Ceglédhez kötődő hírek összegyűjtése) vagy technikusként (a napi műsorterv összerakása, nyers felvételek megvágása) tudnák segíteni a Rádió működtetését.
  6. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Boldog Meszlényi Zoltán vértanú püspökre, csütörtökön Szent Perpétua és Felicitász vértanúkra, pénteken Istenes Szent János szerzetesre, szombaton Római Szent Franciska szerzetesnőre emlékezünk.

Hozzászólások lezárva.