Hirdetések:

  1. Ma a katolikus iskolák javára tartunk gyűjtés.
  2. A szerda esti felnőtt katekézis és jegyeskurzus a héten elmarad.
  3. A héten elsőpéntek lesz. Reggel 7-kor és este 6-kor mutatunk be szentmise a Templomban. Délután 5-től szentségimádásra hívjuk a kedves híveket, fél 6-tól pedig keresztutat járunk a Templomban. A nap folyamán lesz beteglátogatás is. Péter atya a betegeit a jövő héten látogatja meg.
  4. Március 9-ére, szombatra gyalogos zarándoklatot szerveznek a Ceglédi Mária Rádió önkéntesei. A gyülekező délután fél 2-kor lesz a Templom előtt. Innen a zarándokok busszal átmennek Nyársapátra, majd a nyársapáti katolikus templomtól gyalogosan indulnak vissza Ceglédre. A teljes táv 10 km, de be lehet csatlakozni egy rövidebb, 1 km-es szakaszra is a zarándoklatba. További részleteket a faliújságon kihelyezett plakáton és tájékoztatóban olvashatnak.
  5. Előre jelezzük, hogy március 23-án, szombaton tartjuk a nagyböjti egyházközségi lelkinapot. A program délután 1-kor kezdődik, és a templomi előesti misével fejeződik be. Az alkalomra mindenkit szeretettel hívunk.

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Miserend: Templom: hétfő-péntek: 7:00, szombat: 18:00, vasárnap: 7:30, 9:30, 18:00; elsőpéntek: 7:00,18:00. Magyarok Nagyasszonya

Hozzászólások lezárva.