Hirdetések:

  1. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este 6-kor a haladó, 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist, utána háromnegyed 8-kor jegyeskurzust tartunk a plébánián.
  2. Szombaton lesz a betegek világnapja. Imádkozzunk betegeink mielőbbi gyógyulásáért, illetve azért, hogy a betegség alkalom legyen számukra a szenvedő Krisztussal való találkozásra és a vele való mélyebb azonosulásra. A betegek világnapja alkalmából újra elérhető az „Idősek missziója” kiadvány, amit kihelyeztünk a Tanítvány mellé.
  3. Hazánkban 2024-ban tizenhetedik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával. Az országos rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára, valamint, hogy segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek. Idén február 11-18. között kerül megrendezésre a Házasság hete „Állandó megújulásban” mottóval.

A Házasság Hete alkalmából ismét várjuk a szentségi házasságban élő párokat a katolikus iskola ebédlőjébe február 13-án, kedden este 7-re. Előzetes jelentkezés szükséges, feliratkozni a sekrestyében/a plébánián lehet!

  1. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent Ágota vértanúra, kedden Miki Szent Pálra és vértanútársaira emlékezünk. Jövő vasárnap lesz a betegek világnapja. A nagyböjti idő kezdete, hamvazószerda február 14-ére esik; reggel 8-kor és este 6-kor lesz mise a Templomban. Csak ezen a napon végezzük majd a hamvazás szertartását, tehát a vasárnapi miséken nem lehet hamvazkodni.
  2. Egyházmegyei Sportnapot szervez a Váci egyházmegye március 2-án, szombaton Veresegyházán. Teremfoci és asztalitenisz sportágakban nevezhetnek az egyházközségek nevezni. Nevezési díj nincs, de adományokat egy későbbiekben, a Karitász által megjelölt család megsegítésére hálásan elfogadnak a szervezők. Jelentkezési határidő: február 11. További részletek a templom hirdetőtábláján kihelyezett plakáton olvasható.

Hozzászólások lezárva.