Hirdetések:

  1. Ma ér véget az Imahét a keresztények egységéért. A felekezetközi összejövetelek igyekeztek rávilágítani arra, hogy az egyházaink közti egység magának Jézusnak a vágya: elsősorban Ő akarja, hogy egyek legyünk! Fontos lenne az imahét után is imádságban hordozni a keresztények egységének szándékát, és üdvös lenne törekedni arra, hogy egyre inkább az egység előmozdítói legyünk saját egyházunkon belül!

Az ökumenikus imahét ceglédi összejöveteliről készült felvételeket vissza lehet hallgatni a Mária Rádió Cegléd adásaiban hétfőtől szombatig minden este 6-kor.

  1. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk, este háromnegyed 8-kor pedig elindul a jegyeskurzus; a párokat a plébániára várjuk.
  2. Pénteken Urunk bemutatásának (Gyertyaszentelő Boldogasszony) ünnepe lesz; ez a nap könyörgőnap szerzetesi hivatásokért. Az ünnephez kapcsolódóan gyertyaszentelést tartunk a Templomban a szentmiséken. Aki szeretné megszenteltetni gyertyáját, kérjük, hozza el a misére.

Ezen a napon elsőpéntekhez kötődően reggel 7-kor és este 6-kor mutatunk be szentmise a Templomban. Délután 5-től megtartjuk a szentségimádást. A nap folyamán meglátogatjuk a betegeket is.

  1. Szombaton emlékezünk Szent Balázs vértanú püspökre. Az előesti és a vasárnapi miséken balázs-áldást osztunk.
  2. A Házasság Hete alkalmából ismét várjuk a szentségi házasságban élő párokat a katolikus iskola ebédlőjébe február 13-án, kedden este 7-re. Előzetes jelentkezés szükséges, feliratkozni a sekrestyében vagy a plébánián lehet!
  3. Egyházmegyei Sportnapot szervez a Váci egyházmegye március 2-án, szombaton Veresegyházán. Teremfoci és asztalitenisz sportágakban nevezhetnek az egyházközségek nevezni. Nevezési díj nincs, de adományokat egy későbbiekben, a Karitász által megjelölt család megsegítésére hálásan elfogadnak a szervezők. Jelentkezési határidő: február 11. További részletek a templom hirdetőtábláján kihelyezett plakáton olvasható.

 

 

Hozzászólások lezárva.