Hirdetések:

  1. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra lesz a közösségi házban. Kedden este 6-kor a haladó, 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  2. Jövő vasárnap kezdődik az Imahét a keresztények egységéért. A 2024. évi ökumenikus imahét anyagát – amelynek mottója: „Szeresd az Urat, a te Istenedet… és felebarátodat, mint magadat.” (Lk 10,27) – az afrikai Burkina Faso-i ökumenikus munkacsoport állította össze. Az imahét ceglédi összejöveteleinek részletes programja a Tanítvány mellett kihelyezve található és szabadon elvihető.

Az imahét keddi napján Marton Zsolt váci megyéspüspök fogja hirdeti az igét a Református Nagytemplom gyülekezeti termében.

  1. Szombatonként este fél 6-tól közösen imádkozzuk a rózsafüzért a Templomban a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, papi és szerzetesi hivatásokért, valamint a világbékéért.
  2. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Remete Szent Pálra, szerdán Szent Antal apátra emlékezünk. Csütörtökön Árpád-házi Szent Margit szűz ünnepe, szombaton Boldog Özséb áldozópap emléknapja lesz. Jövő vasárnap ünnepeljük Isten Igéjének vasárnapját.
  3. Akik házszentelést kérnek, jelezzék azt a sekrestyében vagy a plébániai hivatalban nevük, címük és telefonszámuk megadásával!
  4. Azok számára, akik az idei évben szeretnének szentségi házasságot kötni jegyeskurzust hirdetünk. A jegyeskurzus január végén fog kezdődni a plébánián. Figyelmeztessük erre ismerőseinket!

Hozzászólások lezárva.