Hirdetések:

  1. Az adventi időben minden hétköznap reggel fél 7-kor roráte misét tartunk a Templomban, utána pedig szeretetvendégséget, agapét a közösségi házban. Szeretettel várjuk erre a felnőtteket és a diákokat is! Hétvégéken gyónási lehetőséget biztosítunk a Templomban az esti misék előtt fél 6-tól.
  2. Kedden este 7-kor a családközösség találkozója lesz a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  3. Pénteken délután 5-kor az elsőáldozásra készülő, harmadik osztályos diákok szüleit várjuk a plébániára egy megbeszélésre.
  4. Szombaton délelőtt 9-kor a gyermekek és az ifjúság részére bűnbánati alkalom lesz a plébánián, aminek keretében a fiatalok elvégezhetik karácsonyi szentgyónásukat.
  5. Amennyiben ismerünk a környezetünkben olyan idős és beteg testvéreket, akik nem tudnak eljutni a templomba, de szeretnék magukhoz venni a szentségeket az ünnepek közeledtével, jelezzük azt a sekrestyében vagy a plébániai hivatalban (név, cím, telefonszám megadásával). A betegeket december 20-án, szerdán látogatjuk meg.
  6. Adventi hangverseny lesz december 23-án, szombaton délután fél 4-kor a Templomban, amin fellép a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium egykori leánykara. További részletek a faliújságon. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!
  7. Közös rózsafüzér imádságra hívunk mindenkit szombatonként este fél 6-tól a Templomba a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, papi hivatásokért és a világbékéért.
  8. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent I. Damazusz pápára, kedden a Guadalupei Boldogságos Szűz Máriára, szerdán Szent Lúcia vértanú szűzre, csütörtökön Keresztes Szent János egyháztanítóra, pénteken Boldog Brenner János vértanúra emlékezünk.
  9. Az imaapostolság decemberi szándéka: Imádkozzunk, hogy a fogyatékkal élők kerüljenek a társadalom figyelmének középpontjába, és hogy az intézmények kínáljanak olyan programokat, amelyek lehetővé teszik aktív részvételüket.

Hozzászólások lezárva.