Hirdetések:

  1. A mai napon elkezdődik az új egyházi év az adventi idővel. Advent a lelki készület ideje. Isten jön, hogy üdvözítse a világot. A mi életünket is meg akarja újítani, de ehhez kéri az együttműködésünket. Lelkiismeretvizsgálatot tartva gondoljuk át, milyen elhatározásra hív minket Isten ebben az adventi időben!

Ennek a készületnek a jegyében egyházközségi lelkinapot tartunk december 9-én, szombaton. A program délután 1-kor kezdődik a katolikus iskola ebédlőjében, és az esti 6-os misével zárul.

Az adventi időben minden hétköznap reggel fél 7-kor roráte misét tartunk a Templomban, utána pedig szeretetvendégséget, agapét a közösségi házban. Szeretettel várjuk erre a felnőtteket és a diákokat is! Mindenkit szeretettel várunk!

Az adventi hétvégéken gyónási lehetőséget biztosítunk a Templomban szombatonként és vasárnaponként este fél 6-tól.

  1. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este 6-kor a haladó, 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk.
  2. Jövő pénteken a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának a főünnepe lesz. Szentmisét mutatunk be a Templomban reggel 7-kor és este 6-kor.
  3. Közös rózsafüzér imádságra hívunk mindenkit szombatonként este fél 6-tól a Templomba a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, papi hivatásokért és a világbékéért.
  4. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Damaszkuszi Szent János egyháztanítóra, szerdán Szent Miklós püspökre, csütörtökön Szent Ambrus egyháztanítóra emlékezünk.
  5. Kérjük, hogy akik még nem fizették be az egyházi hozzájárulásukat az idei évre, tegyék meg év végéig. A hozzájárulást be lehet fizetni személyesen a plébániai hivatalban vagy banki utalással a Tanítvány fejlécén megadott MBH Bank Nyrt. számlaszámra. Utalás esetén a megjegyzés rovatba írjuk be, hogy „egyházi hozzájárulás”.

Hozzászólások lezárva.