Hirdetések:

  1. Ma van Krisztus király vasárnapja. Ezzel a főünneppel befejeződik a liturgikus év. Jövő vasárnap advent első vasárnapja, ami az új egyházi év kezdete. A mai napon teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki nyilvánosan elimádkozza az „Úr Jézus, az emberi nem Megváltója, tekints reánk” kezdetű felajánló imát (ld. a Tanítvány túloldalán), és teljesíti a búcsú rendes feltételeit (szentgyónás, áldozás, imádság a Szentatya szándékaira).
  2. Szerdán este fél 7-től felnőtt katekézis lesz a plébánián.
  3. A héten elsőpéntek lesz. Reggel 7-kor és este 6-kor mondunk misét a Templomban. Délután 5-től szentségimádást tartunk. A nap folyamán meglátogatjuk a betegeket is.
  4. Közös rózsafüzér imádságra hívunk mindenkit szombatonként este fél 6-tól a Templomba a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Egyéni szándékaink mellett imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, papi és szerzetesi hivatásokért, valamint a békéért.
  5. A mai napon még tart a Ceglédi Karitász adventi adománygyűjtése, aminek során elsősorban tartósélelmiszer (liszt, cukor, tészta, szárazbab, rizs, sűrített paradicsom, édesség) és gyermekjáték felajánlásokat várunk rászoruló családok számára. Az adományokat a Szent Anna oltárnál lehet elhelyezni.
  6. Liturgikus ünnepek a héten: csütörtökön Szent András apostolt ünnepeljük. Jövő vasárnap advent 1. vasárnapja lesz.
  7. Idén is tartunk az adventi időben egyházközségi lelki napot, amire szeretettel várjuk mindazokat, akik az egyházközséghez tartozónak tartják magukat. A lelki nap december 9-én, szombaton délután 1-től este 7-ig fog tartani. A program a katolikus iskola ebédlőjében fog kezdődni, és az esti 6-os misével ér véget.
  8. Kérjük, hogy akik még nem fizették be az egyházi hozzájárulásukat az idei évre, tegyék meg év végéig. A hozzájárulást be lehet fizetni személyesen a plébániai hivatalban vagy banki utalással a Tanítvány fejlécén megadott MBH Bank Nyrt. számlaszámra. Utalás esetén a megjegyzés rovatba írjuk be, hogy „egyházi hozzájárulás”.

Hozzászólások lezárva.