Hirdetések:

  1. Ma van a szegények világnapja. A mai szentmisén az országos Karitász javára gyűjtünk. A szombat előesti misén megáldott Szent Erzsébet kenyerekből mindenki vihet haza. A Szent Anna oltár mellé kihelyezett perselybe dobott adományokkal pedig hozzájárulhatunk a helyi Karitász csoport szegényeket segítő munkájához.
  2. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este 6-kor a haladó, 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  3. Közös rózsafüzér imádságra hívunk mindenkit szombatonként este fél 6-tól a Templomba a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Egyéni szándékaink mellett imádkozunk a világbékéért.
  4. Liturgikus ünnepek a héten: kedden a Boldogságos Szűz Mária templomban való bemutatásának emléknapja lesz. Szerdán Szent Cecília szűzre, pénteken a vietnámi Dung-Lac Szent Andrásra és vértanútársaira, szombaton Alexandriai Szent Katalinra emlékezünk. Jövő vasárnap Krisztus, a világmindenség királya fűünnepét üljük.
  5. November 26-áig tart a Katolikus Karitász adventi adománygyűjtése, aminek során elsősorban tartós élelmiszer (liszt, cukor, tészta, szárazbab, rizs, sűrített paradicsom, édesség) és gyermekjáték felajánlásokat vár rászoruló családok számára. Az adományokat a Szent Anna oltárnál lehet elhelyezni, illetve a plébánián lehet leadni irodaidőben.
  6. Szeretettel várjuk önkéntesek jelentkezését a Ceglédi Katolikus Karitászba. Fiatalokat és időseket egyaránt várunk, akik szeretnének szolgálni az egyházközség rászorulói felé, hogy enyhítsék azok testi-lelki szükségleteit. Az érdeklődők keressék Dékány Magdolnát a 0620/823 0390-es telefonszámon.
  7. Az adventi hétköznapokon a roráte misék után ismét lesz reggeliztetés. Aki tudna segíteni a reggeli elkészítésében vagy felszolgálásában, jelezze azt Végh Máriának a 0630/891-4077-es telefonszámon.

Hozzászólások lezárva.