Hirdetések:

  1. Ma van a Magyarok Nagyasszonya Kápolna búcsúja.

A mai napon délután 4-kor lesz az óvodások Mária-köszöntője is a Templomban.

  1. Október a rózsafüzér hónapja. Kérjük a Szűzanya közbenjárását ebben a hónapban is azáltal, hogy naponta elimádkozunk egy tized rózsafüzért!

Az októberi szombatokon este fél 6-tól közösen mondjuk a rózsafüzért a Templomban a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, papi és szerzetesi hivatásokért, valamint a békéért.

  1. Szombaton reggel 8-tól lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek harmadik szentgyónása a Templomban.
  2. Jövő vasárnap a fél 10-es mise keretében lesz egyházközségünkben az idei elsőáldozás. Vegyünk részt minél nagyobb számban ezen a szentmisén! Imádkozzunk az elsőáldozókért, hogy Isten kegyelme készítse elő őket az Oltáriszentség buzgó vételére, és hogy ennek az eseménynek a kegyelmi hatását tapasztalják meg az elsőáldozók családtagjai is.
  3. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent Dénes vértanú püspök emléknapja lesz, szerdán Szent XXIII. János pápára, szombaton Szent I. Kallixtusz vértanú pápára emlékezünk. Idén elmarad Avilai Szent Teréz egyháztanító emléknapja.
  4. A sekrestyében még megrendelhető a jövő évi Katolikus Kalendárium, valamint a lapozható és az egylapos falinaptár is. Kérjük, igényüket mielőbb jelezzék!

7. Az imaapostolság októberi szándéka: Imádkozzunk az Egyházért, hogy egyre inkább a párbeszéd és a meghallgatás lelkületével legyen jelen a világban, és engedje, hogy a Szentlélek elvezesse a peremvidékekre is

Hozzászólások lezárva.