Hirdetések:

  1. Ma tartjuk a terménybetakarítási hálaadást.
  2. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este 6-kor a haladó, 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  3. A kedd reggeli mise a Templomban kivételesen elmarad, a délután 5-ös mise változatlanul meg lesz tartva a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában.
  4. A héten elsőpéntek lesz. Reggel 7-kor és este 6-kor mutatunk be szentmise a Templomban. Délután 5-től szentségimádást végzünk. Annak elején csendben hódolunk a szentségi Jézus előtt, fél 6-tól elimádkozzuk a zsolozsma esti dicséretét. A mai napon lesz beteglátogatás is.
  5. Október a rózsafüzér hónapja. Kérjük a Szűzanya közbenjárását ebben a hónapban is azáltal, hogy naponta elimádkozunk egy tized rózsafüzért! Az októberi szombatokon este fél 6-tól közösen mondjuk a rózsafüzért a Templomban a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, papi és szerzetesi hivatásokért, valamint a békéért.
  6. Jövő vasárnap lesz a Magyarok Nagyasszonya Kápolna búcsúja.

Ugyanezen a napon délután 4-kor kerül sor az óvodások Mária-köszöntőjére a Templomban.

  1. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn a Szent Őrzőangyalokra, szerdán Assisi Szent Ferencre, csütörtökön Szent Faustina Kowalska szűzre, szombaton a Rózsafüzér Királynőjére emlékezünk. Jövő vasárnap Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya, Magyarország Főpátrónájának főünnepét üljük.
  2. Október 15-én, vasárnap a fél 10-es mise keretében lesz egyházközségünkben az idei elsőáldozás. Imádkozzunk az elsőáldozókért, hogy Isten kegyelme készítse elő őket az Oltáriszentség buzgó vételére.

Hozzászólások lezárva.