Hirdetések:

  1. A héten beindul a felnőtt katekézis csoport, amire idén is szerda este fél 7-től várjuk a hitükben elmélyülni vágyókat. A kezdő katekumen csoportba várjuk azokat a 15 év felettieket, akik szeretnének megkeresztelkedni, illetve felkészülni az elsőáldozásra. Apostolkodjunk az ismerőseink között, ajánljuk nekik ezt a lehetőséget!
  2. Még a hétvégéig tart a Ceglédi Karitász gyűjtési akciója, amivel a helyi rászoruló családokat szeretnék támogatni. Jó állapotú iskolatáskával, tolltartóval, ceruzákkal, füzetekkel lehet segíteni, illetve minden olyan dologgal, ami az iskolakezdéshez szükséges. A felajánlásokat a Szent Anna oltárnál kérjük elhelyezni.
  3. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Szűz Mária szent Nevére, szerdán Aranyszájú Szent János püspökre emlékezünk. Csütörtökön a Szent Kereszt felmagasztalását ünnepeljünk. Pénteken a Fájdalmas Szűzanya, szombaton Szent Kornél pápa és Szent Ciprián vértanú emléknapja lesz.
  4. Jövő vasárnap tartjuk plébániatemplomunk búcsúját. A Templomban bemutatott miséket Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepéről vesszük.

A vasárnapi fél 10-es misén kerül sor a betegek szentségének ünnepélyes kiszolgáltatására. Azt megelőzően, szombaton délután 5-től szentgyónással egybekötött bűnbánati liturgiát tartunk a Templomban, amire várjuk mindazokat, akik szeretnék felvenni ezt a szentséget. Kérjük, hogy az érintettek iratkozzanak fel a sekrestyében név és telefonszám megadásával!

  1. Ősszel  ismét szervezünk buszos férfi kirándulást. Ennek időpontja szeptember 23-a, szombat; a cél Kalocsa-Soltvadkert. Az útiköltség a jelentkezők számától és a felajánlott támogatásoktól függ. Jelentkezni Dr. Banai Zoltánnál lehet.
  2. Elváltak, egyedülálló szülők számára lelkigyakorlatot szervez a katolikus Emmanuel közösség szeptember 30-ával kezdődően. A 3 hétvégéből álló AVE kurzus Budapesten kerül megrendezésre. Bővebb információt a hirdetőtáblán kihelyezett plakáton olvashattok. Ugyanide szórólapokat is kihelyeztünk, amik szabadon elvihetők. Hirdessétek ezt a lehetőséget is az ismeretségi körötökben!

Hozzászólások lezárva.