Hirdetések:

  1. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist, utána háromnegyed 8-kor jegyeskurzus tartunk a plébánián.
  2. Május a Szűzanya hónapja. Isten anyjával ápolt személyes kapcsolatunk elmélyítése végett imádkozzuk el naponta a rózsafüzért és a Loretói litániát. A májusi szombatokon este háromnegyed 6-tól közösen végezzük a Loretói litániát a Templomban.
  3. Jövő vasárnap lesz a Nyársapáti templom búcsúja.
  4. Liturgikus ünnepek a héten: szerdán Avilai Szent János egyháztanítóra, csütörtökön Boldog Salkaházi Sára vértanúra emlékezünk. Szombaton a Fatimai Boldogságos Szűz Mária emléknapja lesz. Jövő vasárnap a társadalmi kommunikáció világnapját tartjuk.
  5. Május 21-én, vasárnap lesz a Csemői búcsú és majális, amire szeretettel várjuk a celgédieket is! Csemőben a szentmise 11-kor kezdődik, azt követően közös ebédre kerül sor. Az ebéd miatt fontos lenne tudni a résztvevők létszámát. Ezért kérünk minden érdeklődőt, hogy részvételi szándékát mielőbb jelezze a sekrestyében. A gulyásleveshez legyen mindenkinél tányér és evőeszköz, és – aki teheti – hozzon egy tál süteményt is.

Ugyanezen a napon este 7-kor a Gödöllői Szimfonikus Zenekar egyházzenei fesztiválját ad helyszínt Templomunk. A belépés díjtalan. A jótékonysági koncerten befolyó támogatást a ceglédi Karitász céljaira ajánlották fel a szervezők.

  1. Aktuálissá vált adóbevallásunk elkészítése. Hívő emberként ajánljuk személyi jövedelemadónk egyik 1%-át a Magyar Katolikus Egyház javára, és erre a lehetőségre hívjuk fel ismerőseink figyelmét is! Adónk másik 1%-át ajánljuk katolikus intézmények javára (pl. Mária Rádió, Katolikus Karitász, Szent Kereszt Iskola).

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Miserend: Templom: hétfő-péntek: 7:00, szombat: 18:00, vasárnap: 7:30, 9:30, 18:00. Magyarok Nagyasszonya Kápolna: kedd: 17:00, szombat: 17:00, vasárnap: 8:30. Csemő és Nyársapát: vasárnap: 11:00.

Hozzászólások lezárva.