Hirdetések:

  1. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist, utána háromnegyed 8-kor jegyeskurzus tartunk a plébánián.
  2. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent György vértanúra emlékezünk. Kedden Szent Márk evangélistát ünnepeljük. Pénteken Monforti Grignon Szent Lajos Mária áldozópap emléknapja, szombaton Sienai Szent Katalin egyháztanítónak, Európa társvédőszentjének ünnepe lesz.
  3. Tájékoztatjuk azokat, akik április 30-án, a Ferenc pápa Kossuth téri vasárnapi miséjén a plébánia szervezésében vesznek részt – és a csoportba korábban feliratkoztak –, hogy a Ceglédről 5:30-kor (!) induló, Budapest-Nyugati pályaudvarról 13:53-kor visszainduló vonattal fogunk utazni. Menetjegyet nem kell váltani, mert különkocsit – az első vasúti kocsit – béreltünk az utazáshoz. (Figyelem! Szúró, vágó eszközt, és üvegpalackot nem szabad magunkkal vinni! Csak összecsukható esernyő lehet nálunk!)

A szervezők nem tudnak ülőhelyet biztosítani a zarándokoknak, ezért, aki nem szeretné végigállni a szertartás előtti és alatti időt, érdemes magával hoznia egy könnyű, hordozható széket.

  1. Aktuálissá vált adóbevallásunk elkészítése. Hívő emberként ajánljuk személyi jövedelemadónk egyik 1%-át a Magyar Katolikus Egyház javára, és erre a lehetőségre hívjuk fel ismerőseink figyelmét is! Adónk másik 1%-át ajánljuk katolikus intézmények javára (pl. Mária Rádió, Katolikus Karitász, Szent Kereszt Iskola).

Hozzászólások lezárva.