Hirdetések:

  1. Ma van az Isten Irgalmasság vasárnapja. Ezen a napon teljes búcsú nyerhető a szokásos feltételek mellett, azaz, ha szentgyónáshoz és –áldozáshoz járulunk, és imádkozunk a Szentatya szándékaira.
  2. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este fél 6-kor a haladó, fél 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist, utána háromnegyed 8-kor jegyeskurzus tartunk a plébánián.
  3. Akik szeretnének részt venni Ferenc pápa Kossuth téri miséjén április 30-án, vasárnap fél 10-kor, azok csatlakozhatnak a plébánia szervezésében utazó csoporthoz. A Ceglédről 6:08-kor induló, Budapestről 13:53-kor visszainduló vonattal fogunk utazni; az alkalomra külön vasúti kocsit béreltünk. A MÁV minden zarándok számára díjmentes utazást biztosít; a menetjegyeket csak aznap lehet megváltani. Mindenki gondoskodjon a saját jegyéről. Aki szeretne a plébániai csoporttal részt venni az eseményen, iratkozzon fel mielőbb a sekrestyében.
  4. Még a mai napon lehet jelentkezni a plébániai családi táborra. Ennek időpontja: augusztus 14-18; helyszíne: Balatonalmádi, Ciszterci Rekreációs. A központ 10 percre van a strandtól, nagyon szép környezet, sportpályák, kenuk, kápolna. Csak mi leszünk ott abban az időszakban, így nem zavar majd minket senki. Ára: felnőtteknek 15000 Ft/fő/éj, gyermekeknek: 10000 Ft/fő/éj. Idén is megpróbálunk anyagi segítséget nyújtani azoknak, akiknek szükséges (ez ne tartson vissza senkit)! Jelentkezési lap hamarosan a plébánián és a sekrestyében! További információért keresse: Ecseriné S. Szilviát a 0630/573 1196-as telefonszámon.
  5. Az imaapostolság áprilisi szándéka: Imádkozzunk az erőszakmentesség és a béke kultúrájának elterjedéséért, hogy az államok és a polgárok egyre kevesebbszer nyúljanak a fegyveres megoldáshoz.
  6. Aktuálissá vált adóbevallásunk elkészítése. Hívő emberként ajánljuk személyi jövedelemadónk egyik 1%-át a Magyar Katolikus Egyház javára, és erre a lehetőségre hívjuk fel ismerőseink figyelmét is! Adónk másik 1%-át ajánljuk katolikus intézmények javára (pl. Mária Rádió, Katolikus Karitász, Szent Kereszt Iskola).

Hozzászólások lezárva.