Hirdetések:

  1. Aki nem tudott jelen lenni a pénteki szentmiséken, részesülhet balázs-áldásban a szentmise végén.
  2. A héten elmarad a hétfő délutáni Biblia óra és a szerda esti felnőtt katekézis.
  3. Szombaton lesz a betegek világnapja. Imádkozzunk betegeink mielőbbi gyógyulásáért, illetve azért, hogy a betegség alkalom legyen számukra a szenvedő Krisztussal való találkozásra és a vele való mélyebb azonosulásra. A betegek világnapja alkalmából újra elérhető az „Idősek missziója” kiadvány, amit kihelyeztünk a Tanítvány mellé.

Ezen a napon nem szolgáltatjuk ki ünnepélyes módon a betegek kenetét. Erre egy későbbi alkalommal kerül majd sor, aminek időpontját jelezni fogjuk.

  1. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Miki Szent Pálra és vértanútársaira emlékezünk. Szerdán Bakhita Szent Jozefina szűz, pénteken Szent Skolasztika szűz, szombaton a Lourdes-i Szűz Mária emléknapja lesz.
  2. Hazánkban 2023-ban tizenhatodik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával. Az országos rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára, valamint, hogy segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek. Idén február 12-19. között kerül megrendezésre a Házasság hete „Szeretetbe kapaszkodva” mottóval. Kapcsolódjunk be majd minél többen a központi eseményekbe.

A Házasság hete alkalmából ismét várjuk a szentségi házasságban élő párokat a katolikus iskola ebédlőjébe február 14-én este 7-re. Előzetes jelentkezés szükséges, feliratkozni a sekrestyében vagy a plébánián lehet!

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Miserend: Templom: hétfő-péntek: 7:00, szombat: 18:00, vasárnap: 7:30, 9:30, 18:00. Magyarok Nagyasszonya Kápolna: kedd: 17:00, szombat: 17:00, vasárnap: 8:30. Csemő és Nyársapát: vasárnap: 11:00. Szentségimádás: Templom: szerda: 7:30, első péntek: 17:00. Magyarok Nagyasszonya Kápolna: kedd: 17:30.

Hozzászólások lezárva.