Hirdetések:

  1. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este fél 6-kor a haladó, fél 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián.

Az ökumenikus imahét összejövetelei miatt a héten elmarad a szerda esti felnőtt katekézis és a kedd esti szentségimádás (a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában).

  1. Ma kezdődik az ökumenikus imahét. A 2023. évi ökumenikus imahét témáját – amely a következő: „Tanuljatok meg jót cselekedni, törekedjetek az igazságra” – az Egyesült Államokban működő Minnesotai Egyházak Tanácsa által kijelölt keresztények csoportja választotta és dolgozta ki. A részletes program megtalálható a Tanítványban és a hirdetőtáblán.

Pénteken mi leszünk az imaösszejövetel házigazdái. Ezen az estén párhuzamosan fog futni a felnőtt és az ifjúsági összejövetel. A felnőtteket a katolikus iskola ebédlőjébe várjuk, a fiatalokat az Eötvös téri közösségi házba. Akik tehetik, hozzanak egy tál süteményt, és háromnegyed 6-ra adják be az ebédlőbe, illetve a közösségi házba.

  1. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Szent Antal apátra emlékezünk. Szerdán Árpád-házi Szent Margit szűz ünnepe, pénteken Boldog Özséb áldozópap, szombaton Szent Ágnes vértanú emléknapja lesz. Jövő vasárnap ünnepeljük Isten Igéjének vasárnapját.
  2. Jegyeskurzust hirdetünk azok számára, akik az idei évben szeretnének szentségi házasságot kötni. A jegyeskurzus február 1-jén, szerdán este háromnegyed 8-kor kezdődik a plébánián. Figyelmeztessük erre ismerőseinket!
  3. Akik házszentelést kérnek, jelezzék azt a sekrestyében vagy a plébániai hivatalban név, cím és telefonszám megadásával!

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Miserend: Templom: hétfő-péntek: 7:00, szombat: 18:00, vasárnap: 7:30, 9:30, 18:00. Magyarok Nagyasszonya Kápolna: kedd: 17:00, szombat: 17:00, vasárnap: 8:30. Csemő és Nyársapát: vasárnap: 11:00.

Hozzászólások lezárva.