Hirdetések:

  1. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézis lesz a plébánián.
  2. Pénteken kerül sor az esti hatos októberi alkalmára. Este 6-tól dicsőítést tartunk a Templomban, azt követően pedig agapé lesz a plébánián. Szeretettel várjuk különösképpen az egyházközség fiataljait!
  3. Október a rózsafüzér hónapja. Kérjük a Szűzanya közbenjárását ebben a hónapban is azáltal, hogy naponta elimádkozunk egy tized rózsafüzért! Szombatonként este fél 6-tól közösen mondjuk a rózsafüzért a Rózsafüzér Társulat vezetésével a Templomban. Imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, valamint papi és szerzetesi hivatásokért.
  4. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Szent Mór püspökre emlékezünk. Pénteken Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolok ünnepét tartjuk.
  5. Akik új síremlék megáldását kérik, jelezzék azt a sekrestyében vagy a plébániai irodában. A sírszentelések október 31-én, hétfőn délután 3-kor lesznek.
  6. November 1-je mindenszentek főünnepe parancsolt ünnep. A Templomban misét mondunk az ünnep előestéjén, október 31-én, hétfőn este 6-kor, illetve kedden reggel fél 8-kor és este 6-kor. A Magyarok Nagyasszonya Kápolnában reggel fél 9-kor lesz a szentmise, a kedd délután 5 órai mise pedig elmarad.
  7. A Ceglédi Katolikus Karitász a hívek segítségét kéri: az adventi csomagosztáshoz tartós élelmiszergyűjtést szervez a rászorultak részére október 23-a és november 20-a között. Elsősorban az alábbi élelmiszerekre lenne szükség: liszt, cukor, tészta, szárazbab, rizs, sűrített paradicsom, édességek. Emellett szívesen fogad játékokat, amelyekből karácsonyi csomagok készülhetnek a rászoruló gyermekeknek. Az adományokat a korábbiakhoz hasonlóan a Szent Anna oltárnál lehet elhelyezni, illetve a plébánián lehet leadni irodaidőben. Minden felajánlást megköszönünk!

Hozzászólások lezárva.