Hirdetések:

  1. Ma Laetare-vasárnap, az öröm vasárnapja van.
  2. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist, azután este háromnegyed 8-tól jegyeskurzust tartunk a plébánián.
  3. A héten elsőpéntek lesz. Reggel 7-kor és este 6 körül mutatunk be szentmisét a Templomban. Este fél 6-tól keresztutat járunk, azután kezdődik az esti mise. A keresztút miatt az elsőpénteki szentségimádás kivételesen elmarad. A betegeket nem most pénteken, hanem egy héttel később látogatjuk meg.
  4. Jövő szombaton egyházközségi lelkinapot tartunk, ami a nagyböjti lelki készületünket hivatott segíteni. Délelőtt 10-re várjuk a résztvevőket az katolikus iskola ebédlőjébe. Elmélkedések után fél 1 körül tervezzük a közös ebédünket, majd folytatjuk a programot előadással és csoportbeszélgetéssel. Délután fél 5 körül átmegyünk a Templomba, ahol szentségimádás és gyónási lehetőség lesz. Este fél 6-tól megtartjuk az elsőszombati rózsafüzért a Rózsafüzér Társulat vezetésével, majd az esti 6-os misével zárjuk a lelkinapot. Akik tudnak, hozzanak süteményt az ebédhez. Akik jönnek, feltétlenül iratkozzanak fel a sekrestyében vagy a plébániai irodában. Mindenkit szeretettel hívunk, használjuk ki ezt a lehetőséget, hiszen az elmúlt 2 évben nem tudtuk megtartani a lelkinapot a járványügyi helyzet miatt.
  5. Az Egyház minden hívőtől kéri, hogy évente legalább egyszer, lehetőleg húsvétkor gyónjanak és járuljanak szentáldozáshoz. Ezt megkönnyítendő, nagyböjti időben szombaton és vasárnap az esti mise előtt, fél 6-tól gyónási lehetőséget biztosítunk a Templomban.
  6. Jövő vasárnap a Szentföld javára tartunk gyűjtést.
  7. Ahogy azt többször is hirdettük, van lehetőség a háborús menekültek megsegítésére a Ceglédi Katolikus Karitászon keresztül is. Ennek módjáról és részleteiről bővebben a faliújságra kihelyezett plakáton lehet olvasni.

Hozzászólások lezárva.