Hirdetések:

  1. A mai nap zárul az ökumenikus imanyolcad. A felekezetközi összejövetelek igyekeztek rávilágítani arra, hogy az egyházaink közti egység magának Jézusnak a vágya: elsősorban Ő akarja, hogy egyek legyünk! Fontos lenne az imahét után is imádságban hordozni a keresztények egységének szándékát, és üdvös lenne törekedni arra, hogy egyre inkább az egység előmozdítói legyünk saját egyházunkon belül!
  2. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk.
  3. Jövő pénteken kerül sor az esti hatos januári alkalmára. Este 6-tól gitáros mise lesz a Templomban, azt követően pedig agapé a plébánián. Szeretettel várjuk különösképpen az egyházközség fiataljait!
  4. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szalézi Szent Ferenc püspökre, szerdán Szent Timóteus és Szent Titusz püspökökre, pénteken pedig Aquinói Szent Tamás egyháztaníróra emlékezünk. Kedden Szent Pál apostol megtérésének ünnepe lesz. Jövő vasárnap tartjuk az Isten Igéjének vasárnapját.
  5. Azok számára, akik az idei évben szeretnének szentségi házasságot kötni, a jegyeskurzus február 3-án, szerdán este háromnegyed 8-kor kezdődik a plébánián. Figyelmeztessük erre ismerőseinket!
  6. Szeretettel várjuk a házaspárokat február 15-én fél 8-tól a katolikus iskola ebédlőjébe a Házasság hete alkalmából szervezett esténkre. Előzetes jelentkezés szükséges, amit a sekrestyében feliratkozással megtehetnek.

Hozzászólások lezárva.