Hirdetések

  1. Ma van a Missziók vasárnapja, a gyűjtést a missziók javára fordítjuk.
  2. Hétfőn délután 3-kor lesz a bibliakör, szerdán este fél 7-kor a felnőtt katekézis, csütörtökön fél 8-kor pedig a kezdő katekumen csoport.
  3. Jövő pénteken este 6 órára várjuk a Templomba az egyházközség fiataljait, elsősorban a 13 év fölöttieket, az esti hatos lelkifröccsre, aminek keretében szentségimádást tartunk, utána pedig agapéra hívjuk a jelenlévőket.
  4. Október a rózsafüzér hónapja. Kérjük a Szűzanya közbenjárását ebben a hónapban is azáltal, hogy naponta elimádkozunk egy tized rózsafüzért! Október hónapban szombatonként este fél 6-tól együtt imádkozzuk a rózsafüzért a Templomban a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
  5. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent Lukács evangélista ünnepe lesz, csütörtökön Boldog IV. Károly királyra, pénteken Szent II. János Pál pápára, szombaton Kapisztrán Szent János áldozópapra emlékezünk.
  6. Akik új síremlék megáldását kérik, jelezzék azt a sekrestyében vagy a plébániai hivatalban. A sírszentelésekre október 31-én, vasárnap délután 2-kor kerül sor.

Hozzászólások lezárva.