Hirdetések

  1. Ma van az Elvándorlók és menekültek világnapja.
  2. Szeretettel várjuk az egyházközség fiataljait a plébániai csoportokba: keddenként 3-tól a Szent László fiúkör, péntekenként 3-tól a Szent Teréz lánykör, illetve este 6-tól a nagyifi találkozik. Vasárnaponként 9-től a ministráns foglalkozás tartunk.
  3. A felnőtt katekézis szerdán este fél 7-kor lesz.
  4. Jövő péntek elsőpéntek. Reggel 7-kor és este 6-kor lesz szentmise a Templomban. Az esti mise előtt 5-től szentségimádást tartunk. Ennek az első felében csendben hódolunk a kihelyezett Oltáriszentség előtt, a második felében pedig elimádkozzuk a zsolozsma esti dicséretét. A nap folyamán lesz beteglátogatás is.
  5. A héten elsőszombat lesz. Az esti mise előtt fél 6-tól rózsafüzért mondunk a Templomban a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, valamint papi és szerzetesi hivatásokért.
  6. Október a rózsafüzér hónapja egyházunkban. Kérjük a Szűzanya közbenjárását ebben a hónapban is azáltal, hogy naponta elimádkozunk egy tized rózsafüzért!
  7. Azon felsős fiatalok részére, akik a Szent Kereszt Iskolába járnak, és nincsenek megkeresztelve vagy nem voltak még elsőáldozók, katekézis indul Szilvi néni vezetésével az iskolában hétfőnként 3 órától a 4-es teremben.
  8. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Páli Szent Vince áldozópapra, csütörtökön Szent Jeromos egyháztanítóra, pénteken Lisieux-i Szent Terézre, szombaton pedig a Szent Őrzőangyalokra emlékezünk. Szerdán Szent Mihály, Gábor és Rafael főangyalokat ünnepeljük; Szent Mihály a Váci egyházmegye védőszentje.

 

 

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között

Hozzászólások lezárva.