1. A jelenlegi járványhelyzet miatt nem mutatunk be nyilvános szentmisét a Magyarok Nagyasszony Kápolnában, Csemőben és Nyársapáton. A vasárnap fél 10-es misét hívek részvétele nélkül mondjuk a Templomban. Ezt a szentmisét a Mária Rádió Facebook oldalán élőben közvetítjük.
  2. Szerdán este 6-kor jegyeskurzus lesz.
  3. Véget ért a nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtés. Ezúton köszönjük mindazok nagylelkűségét, akik felajánlásaikkal hozzájárultak a gyűjtéshez.
  4. Csütörtökön Urunk születésének hírüladását (Gyümölcsoltó Boldogasszonyt) ünnepeljük. Jövő vasárnap Urunk szenvedésének vasárnapja (Virágvasárnap) lesz.
  5. Múlt hét pénteken, március 19-én, Szent József főünnepén kezdődött el „a család az amoris laetitia” [a család a szeretet öröme] éve: egy különleges év a családi szeretetben való növekedésre. Ebben az évben arra hív minket Ferenc pápa, hogy a család az Egyház és a társadalom figyelmének középpontjába kerüljön. Imádkozzunk, hogy minden család érezhesse saját otthonában a názáreti Szent Család élő jelenlétét, és hogy a Szent Család őszinte és nagylelkű szeretettel töltse be kis családközösségeinket, örömforrásként a megpróbáltatások és nehézségek közepette.
  6. Az Új Ember és a Keresztény élet hetilapok aktuális számát a templom zárvatartása miatt a plébánia irodáján vehetik át a megrendelők.
  7. Figyeljük a Mária Rádió híradásait, mert ha húsvétra megváltoznak a liturgikus rendelkezések, akkor onnan (is) értesülhetünk arról.

————————————————————————————————-

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Hozzászólások lezárva.