Hirdetések

  1. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent Jozefina Bakhita szűzre, szerdán Szent Skolasztika szűzre, csütörtökön pedig a Lourdes-i Szent Szűz Máriára emlékezünk.
  2. Csütörtökön, február 11-én lesz a betegek világnapja. A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel ezen a napon nem szolgáltatjuk ki ünnepélyes módon a betegek kenetét. Erre egy későbbi alkalommal kerül majd sor, aminek időpontját jelezni fogjuk.
  3. Rendszeres, csendes szentségimádás indult szerdánként a Templomban. Az Oltáriszentséget a reggeli mise után helyezzük ki kb fél órára. Folytatjuk emellett a csendes szentségimádást keddenként a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában a délután 5 órai mise után a szokásos rendben.
  4. Február 7–14. között kerül megrendezésre a Házasság Hete. Ez jó alkalom arra, hogy mindenki, aki házasságban él a Szentlélek fényénél megvizsgálja, hogy a házasságában központi helyen van-e az a vágy, hogy a házastársát boldoggá tegye, hiszen erre köttetett a szövetség. A kísértés mindig arra hív, hogy önmagunkat tegyük boldoggá, és ne higgyük el, hogy akkor leszünk boldogok, ha a másikat boldogítjuk. Próbáljunk meg a hét folyamán a médián keresztül bekapcsolódni a programokba!
  5. Idén február 17-ére esik hamvazószerda, ami a nagyböjt kezdete.

Hozzászólások lezárva.