Hirdetések:

  1. Ma van a társadalmi kommunikáció világnapja. Imádkozzunk a tömegtájékoztatásban dolgozókért, hogy az igazságot keresve, a másik személyét tiszteletben tartva, erkölcsösen végezzék kihívásokkal teli munkájukat. Imádkozzunk a médiafogyasztókért, hogy bölcs megkülönböztetéssel, a lélek szabadságával használják a tömegtájékoztatási eszközöket, elutasítva mindazt, ami testüket és lelküket károsíthatja!
  2. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este fél 6-kor a haladó, fél 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist, utána háromnegyed 8-kor jegyeskurzus tartunk a plébánián.
  3. Jövő szombaton reggel 9-kor lesz az elsőáldozásra készülők első gyónása a Templomban.

Ugyanezen a napon este háromnegyed 6-tól közösen imádkozzuk a Loretói litániát a Templomban.

Szintén szombaton este 6-kor hálaadó és evangelizációs koncertet, istentiszteletet tart a ceglédi baptista gyülekezet, amin fellép a magyarországi baptista egyház központi énekkara. A hangverseny helyszíne a ceglédi evangélikus templom. A belépés díjtalan.

  1. Jövő vasárnap lesz a Csemői búcsú és majális, amire szeretettel várjuk a ceglédieket is! Csemőben a szentmise 11-kor kezdődik, azt követően közös ebéd, majd kötetlen, játékos együttlétre kerül sor. Kérünk minden érdeklődőt, hogy részvételi szándékát jelezze a sekrestyében. Az ebédhez legyen mindenkinél tányér, pohár és evőeszköz. Aki teheti – hozzon magával egy tál süteményt is.

Ugyanezen a napon este 7-kor a Gödöllői Szimfonikus Zenekar egyházzenei fesztiválját ad helyszínt Templomunk. A belépés díjtalan. A koncerten befolyó támogatást a ceglédi Karitász céljaira ajánlották fel a szervezők.

  1. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Nepomuki Szent János vártanú papra, szerdán Boldog Scheffler János vértanú püspökre, szombaton Sienai Szent Bernardin áldozópapra emlékezünk. Jövő vasárnap Urunk mennybemenetelének főünnepe lesz.

Hozzászólások lezárva.