Hirdetések:

  1. Ma könyörgőnap van a papi hivatásokért.

Imádkozzunk, hogy Ferenc pápa magyarországi látogatása rendzavarás és fennakadás nélkül teljen; jelentsen vigaszt és a hitben való megerősödést mindazoknak, aki figyelemmel követik az eseményeket; hozzon lelki megújulást egyházunk és nemzetünk számára; és szolgáljon a béke és a kiengesztelődés alkalmául az egész világ számára!

  1. Kedden este fél 6-kor a haladó, fél 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist, utána háromnegyed 8-kor jegyeskurzus tartunk a plébánián.
  2. A héten elsőpéntek lesz. Reggel 7-kor és este 6-kor mutatunk be szentmise a Templomban. Az elsőpénteki szentségimádás kivételesen elmarad. A mai napon lesz beteglátogatás is.
  3. Május a Szűzanya hónapja. Isten anyjával ápolt személyes kapcsolatunk elmélyítése végett imádkozzuk el naponta a rózsafüzért és a Loretói litániát. A májusi szombatokon este háromnegyed 6-tól közösen végezzük a Loretói litániát a Templomban.
  4. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent Józsefre, a munkásra emlékezünk. Kedden Szent Atanáz egyháztanító püspök emléknapja lesz. Szerdán Szent Fülöp és Jakab apostolokat ünnepeljük.
  5. 6. Az imaapostolság májusi szándéka: Imádkozzunk, hogy az egyházi mozgalmak és csoportok minden nap újra felfedezzék evangelizációs küldetésüket, és karizmáikat a világ szükségleteinek szolgálatába állítsák.
  6. Aktuálissá vált adóbevallásunk elkészítése. Hívő emberként ajánljuk személyi jövedelemadónk egyik 1%-át a Magyar Katolikus Egyház javára, és erre a lehetőségre hívjuk fel ismerőseink figyelmét is! Adónk másik 1%-át ajánljuk katolikus intézmények javára (pl. Mária Rádió, Katolikus Karitász, Szent Kereszt Iskola).

Hozzászólások lezárva.