Hirdetések:

  1. Ma a Szentföld javára tartunk gyűjtést.
  2. A héten folytatódik a Katolikus Karitász által meghirdetett nagyböjti adománygyűjtés, amely április 2-áig tart. A tartós élelmiszert a Szent Anna oltárnál gyűjtjük, a pénzadományokat pedig a Karitász perselybe lehet bedobni. A beérkező adományokat a Karitász munkatársai juttatják el a Cegléden és környékén élő rászorulókhoz.
  3. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézis, utána háromnegyed 8-kor jegyeskurzus lesz a plébánián.
  4. Pénteken este 6-kor keresztutat járunk a Templomban a fiatalok vezetésével. Utána nagyböjti ifjúsági lelki estet tartunk, amire várjuk a 15 év feletti fiatalokat.
  5. Jövő szombaton reggel 9-től gyermek- és ifjúsági gyóntatás lesz a plébánián, este fél 6-tól pedig közös rózsafüzér imádságra hívunk mindenkit a Templomba. A Rózsafüzér Társulat vezetésével imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, papi és szerzetesi hivatásokért, valamint a békéért.
  6. Az Egyház minden hívőtől kéri, hogy legalább húsvétkor gyónjon meg és járuljon szentáldozáshoz. Ezt megkönnyítendő, szombat és vasárnap este fél 6-tól gyónási lehetőséget biztosítunk a Templomban.
  7. Jövő vasárnap Urunk szenvedésének vasárnapja, virágvasárnap lesz, ami a nagyhét kezdete. A fél 10-es misén végezzük a barkaszentelést. Aki teheti, hozzon magával barkát a szertartásra.
  8. Ismét szervezünk nyáron plébániai családi tábort! Tavaly nagyon jól éreztük magunkat! Gyertek velünk az idén (is)! Időpont: augusztus 14-18. Helyszín: Balatonalmádi, Ciszterci Rekreációs. A központ 10 percre van a strandtól, nagyon szép környezet, sportpályák, kenuk, kápolna. Csak mi leszünk, így nem zavar minket senki. Ár: felnőtt 15000 Ft/ fő / éj, gyermek: 10000 Ft / fő / éj. Természetesen most is megpróbálunk anyagi segítséget nyújtani azoknak, akiknek szükséges! (Ez ne tartson vissza!) Jelentkezési lap hamarosan a plébánián és a sekrestyében! További információ: Ecseriné Simon Szilvia (06305731196). Jelentkezési határidő: április 15.

Hozzászólások lezárva.