Hirdetések:

  1. Most vasárnap este fél 6-tól gyónási lehetőséget biztosítunk a Templomban, amire vendég gyóntatót hívtunk. Használjuk ki ezt az alkalmat, hogy elvégezzük a húsvéti szentgyónást, és így részesüljünk az ezzel járó kegyelmi ajándékokban.
  2. A Katolikus Karitász országos gyűjtést hirdet rászoruló családok számára, amibe a Ceglédi Karitász is bekapcsolódik. A nagyböjti adománygyűjtés a mai napon kezdődik és április 2-áig tart. A tartós élelmiszert a Szent Anna oltárnál gyűjtjük, a pénzadományokat pedig a Karitász perselybe lehet bedobni. A beérkező adományokat a Karitász munkatársai juttatják el a Cegléden és környékén élő rászorulókhoz.
  3. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este fél 6-kor a haladó, fél 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist, utána háromnegyed 8-kor jegyeskurzust tartunk a plébánián.
  4. Pénteken este 6-kor keresztutat járunk a Templomban.
  5. Jövő vasárnap a Szentföld javára lesz a gyűjtés.
  6. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent Józsefnek, a Boldogságos Szűz Mária jegyesének főünnepe lesz. Szombaton Urunk születésének hírüladását (Gyümölcsoltó Boldogasszony) ünnepeljük.
  7. 7. Az imaapostolság márciusi szándéka: Imádkozzunk azokért, akik az egyházi közösségek tagjai által elkövetett sérelmek miatt szenvednek, hogy az Egyházban valódi választ kapjanak fájdalmukra és szenvedésükre.
  8. Készítettünk egy kiadványt „Isten újjáteremtő műve” címmel, amely gondolatokat tartalmaz a szentgyónásról. Az írást kihelyeztük a Templomban, szabadon elvihetők. Olvassuk el, mert segítség lehet a nagyböjti időben (is) a (húsvéti) szentgyónásra való felkészülésben!
  9. Ahogy köztudott, április végén Magyarországra látogat Ferenc pápa. A program részeként április 30-án, vasárnap fél 10-kor szentmisét mond Budapesten, a Kossuth téren. Erre az alkalomra a különbusz(oka)t indítunk a plébániáról. Aki szeretne a plébániai csoporthoz csatlakozni, jelezze ezt a sekrestyében. Az utazás pontos részleteiről hamarosan tájékoztatást adunk!

Hozzászólások lezárva.