Hirdetések:

  1. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézis, utána háromnegyed 8-tól jegyeskurzus lesz a plébánián.
  2. Pénteken este 6-kor keresztutat járunk a Templomban.
  3. Liturgikus ünnepek a héten: pénteken Szent Patrik püspökre, szombaton Jeruzsálemi Szent Cirillre emlékezünk.
  4. Jövő vasárnap este fél 6-tól gyónási lehetőséget biztosítunk a Templomban, amire vendég gyóntatót hívtunk. Használjuk ki ezt az alkalmat, hogy elvégezzük a húsvéti szentgyónást, és így részesüljük az ezzel járó kegyelmi ajándékokban.
  5. Készítettünk egy kiadványt „Isten újjáteremtő műve” címmel, amely gondolatokat tartalmaz a szentgyónásról. Az írást kihelyeztük a Templomban, szabadon elvihetőek. Olvassuk el, mert segítség lehet a nagyböjti időben (is) a (húsvéti) szentgyónásra való felkészülésben!
  6. A Katolikus Karitász országos gyűjtést hirdet rászoruló családok számára, amibe a Ceglédi Karitász is bekapcsolódik. A nagyböjti adománygyűjtés március 19-én kezdődik és április 2-áig tart. A tartós élelmiszert a Szent Anna oltárnál gyűjtjük, a pénzadományokat pedig a Karitász perselybe lehet bedobni. A beérkező adományokat a Karitász munkatársai juttatják el a Cegléden és környékén élő rászorulókhoz.
  7. A Ceglédi Mária Rádió önkénteseket keres, akik akik műsorvezetőként (új műsor kitalálása, tervezése és vezetése), bemondóként (aktuális műsorterv összeállítása, hírek beolvasása), hírszerkesztőként (Ceglédhez kötődő hírek összegyűjtése) vagy technikusként (a napi műsorterv összerakása, nyers felvételek megvágása) tudnák segíteni a Rádió működtetését.
  8. Ahogy köztudott, április végén Magyarországra látogat Ferenc pápa. A program részeként április 30-án, vasárnap fél 10-kor szentmisét mond Budapesten, a Kossuth téren. Erre az alkalomra a különbusz(oka)t indítunk a plébániáról. Aki szeretne a plébániai csoporthoz csatlakozni, jelezze ezt a sekrestyében. Az utazás pontos részleteiről hamarosan tájékoztatást adunk!

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Hozzászólások lezárva.