Hirdetések:

  1. A vasárnapi fél 10-es misén emlékezünk meg a Ceglédi Mária Rádió megalapításának évfordulójáról. Az alapítás napján, hétfőn élő adást készít a a Mária Rádió ceglédi stúdiója. A Ceglédi Mária Rádió önkénteseket keres, akik akik műsorvezetőként (új műsor kitalálása, tervezése és vezetése), bemondóként (aktuális műsorterv összeállítása, hírek beolvasása), hírszerkesztőként (Ceglédhez kötődő hírek összegyűjtése) vagy technikusként (a napi műsorterv összerakása, nyers felvételek megvágása) tudnák segíteni a Rádió működtetését.
  2. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este fél 6-kor a haladó, fél 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. A héten elmarad a szerda esti felnőtt katekézis és a jegyeskurzus.
  3. Nagyböjt ntekeken este 6-kor keresztutat járunk a Templomban.
  4. Jövő szombaton délután 1-től egyházközségi lelkinapot tartunk a katolikus iskola ebédlőjében, ami a nagyböjti lelki készületünket hivatott segíteni. A napirend részeként lesz elmélkedés, kiscsoportos beszélgetés, közös imádság és gyónási lehetőség is. Közös ebéd most nem lesz. A lelkinap a templomi előesti misével fog zárulni. A részvételi szándékot a sekrestyében vagy a plébániai hivatalban kérjük jelezni. Aki teheti, hozzon egy tányér süteményt! Az alkalomra mindenkit szeretettel hívunk!
  5. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Szent Perpétua és Felicitász vértanúkra, szerdán Istenes Szent János szerzetesre, csütörtökön Római Szent Franciska szerzetesnőre emlékezünk.
  6. A Katolikus Karitász azonnali segítségnyújtást küldött és a hosszú távú segítségnyújtáshoz adománygyűjtést indított a Törökországot és Szíriát sújtó földrengés károsultjainak megsegítésére. Az 1356-os adományvonal hívásával 500 forinttal, átutalással a 12011148-00124534-00100008-as bankszámlaszámon (közlemény: törökországi földrengés) segíthet. Online adományozással is eljuttathatja támogatását a https://www.karitasz.hu/segitene/onlineadomany oldalon. Minden segítséget előre is köszönnek!

 

Hozzászólások lezárva.