Hirdetések:
1. A mai nap zárul az ökumenikus imanyolcad. A felekezetközi összejövetelek igyekeztek rávilágítani arra, hogy az egyházaink közti egység magának Jézusnak a vágya: elsősorban Ő akarja, hogy egyek legyünk! Fontos lenne az imahét után is imádságban hordozni a keresztények egységének szándékát, és üdvös lenne törekedni arra, hogy egyre inkább az egység előmozdítói legyünk saját egyházunkon belül!
Ma van az Isten Igéjének vasárnapja. Az ünnepet Ferenc pápa rendelte el 2019-ben. Az új ünnep szándékosan került az évközi idő kezdetére: az ökumenikus imahéthez kapcsolódik, amikor el lehet mélyíteni a kapcsolatokat a Biblián keresztül a zsidó hívekkel, és együtt lehet imádkozni a keresztények egységéért a többi keresztény felekezet tagjaival együtt.
2. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
3. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Szalézi Szent Ferenc püspökre emlékezünk. Szerdán Szent Pál megtérésének (Pál fordulása) ünnepe, csütörtökön Szent Timóteus és Szent Titusz püspökök, szombaton Aquinói Szent Tamás egyháztanító emléknapja lesz.
4. Jegyeskurzust hirdetünk azok számára, akik az idei évben szeretnének szentségi házasságot kötni. A jegyeskurzus február 1-jén, szerdán este háromnegyed 8-kor kezdődik a plébánián. Figyelmeztessük erre ismerőseinket!
5. Akik házszentelést kérnek, jelezzék azt a sekrestyében vagy a plébániai hivatalban név, cím és telefonszám megadásával!
——————————————————————————- A kopasz skót bemegy a gyógynövényboltba: – Állítólag az önöknél kapható hajnövesztő csodákat művel… Én is kipróbálnám. – Rendben – feleli az eladó. – Kicsi vagy nagy üveggel kér? – Kis üveggel kérek, – feleli skót – nem szeretnék túl gyakran fodrászhoz járni.
———————————————————————————————
Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.
Miserend: Templom: hétfő-péntek: 7:00, szombat: 18:00, vasárnap: 7:30, 9:30, 18:00. Magyarok Nagyasszonya Kápolna: kedd: 17:00, szombat: 17:00, vasárnap: 8:30. Csemő és Nyársapát: vasárnap: 11:00.

Hozzászólások lezárva.