Hirdetések:

  1. Ma van Urunk megkeresztelkedésének ünnepe. A mai nappal véget ér a karácsonyi idő, és megkezdődik az évközi idő.
  2. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  3. Január 15-én, vasárnap kezdődik az ökumenikus imahét. A 2023. évi ökumenikus imahét témáját – amely a következő: „Tanuljatok meg jót cselekedni, törekedjetek az igazságra” – az Egyesült Államokban működő Minnesotai Egyházak Tanácsa által kijelölt keresztények csoportja választotta és dolgozta ki. A részletes programról a hirdetőtáblán található.
  4. Azok számára, akik az idei évben szeretnének szentségi házasságot kötni jegyeskurzust hirdetünk. A jegyeskurzus február 1-jén, szerdán este háromnegyed 8-kor kezdődik a plébánián. Figyelmeztessük erre ismerőseinket!
  5. Akik házszentelést kérnek, jelezzék azt a sekrestyében vagy a plébániai hivatalban nevük, címük és telefonszámuk megadásával!

———————————————————————————————

Nemrég volt 82 éves az az ember, aki: nem hord karórát, mert ő mondja meg, mennyi az idő. ** Bement az X-faktorba és kiestek a mentorok. ** Megcsinálta az összes fekvőtámaszt. ** Szóra bírta a Csendes-óceánt. ** Betett a dvd lejátszóba egy szelet szalámit, és visszanézte a disznóvágást. ** Elszámolt a végtelenig. Kétszer! ** Bejelentkezett a Facebookra kaputelefonnal. ** Visszahívta a magánszámot, és felvette a nem fogadott hívást. ** Elszomorított egy Happy Meal menüt. ** Olyan gyorsan kelt fel, hogy látta magát aludni. ** Elkapta a vírust, de aztán elengedte. ** Beszél braille-ül. ** Felidegesítette Békéscsabát. ** Kitépett egy lapot a Facebookból. ** Hülyére vert egy okostelefont. ** Személyesen ismeri Columbo feleségét. ** Egyszer Big Mac-et kért a Burger Kingben, és kapott. – Ha valaki nem jött volna még rá, ő Chuck Norris.

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között. Miserend: Templom: hétfő-péntek: 7:00, szombat: 18:00, vasárnap: 7:30, 9:30, 18:00. Magyarok Nagyasszonya Kápolna: kedd: 17:00, szombat: 17:00, vasárnap: 8:30. Csemő és Nyársapát: vasárnap: 11:00.

Hozzászólások lezárva.