Hirdetések:

  1. Ma van Szűz Mária, Isten Anyja főünnepe, parancsolt ünnep. Ez a nap a Béke világnapja is. Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki – a szokásos feltételek mellett – ezen a napon templomban vagy kápolnában áhítattal vesz részt a Veni Creator himnusz ünnepélyes eléneklésében vagy elmondásában, Isten segítségét kérve az esztendőre.
  2. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este fél 6-kor a haladó, fél 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  3. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Nagy Szent Vazul és Nazianzi Szent Gergely egyháztanítókra emlékezünk. Kedden Jézus Szent Neve emléknapja lesz. Pénteken Urunk megjelenése, Vízkereszt főünnepe. Jövő vasárnap üljük Urunk megkeresztelkedésének ünnepét.
  4. Pénteken Urunk megjelenése, Vízkereszt főünnepe, parancsolt ünnep. Szentmisét mutatunk be a Templomban reggel fél 8-kor és este 6-kor, a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában délelőtt fél 9-kor.

Délután 5-től megtartjuk az elsőpénteki szentségimádást. Az imaóra elején csendben hódolunk a szentségi Jézus előtt, fél 6-tól elimádkozzuk a zsolozsma esti dicséretét.

  1. Jövő szombat elsőszombat lesz. Közös rózsafüzér imádságra hívunk mindenkit este fél 6-ra a Templomba, amit a Rózsafüzér Társulat fog vezetni. Imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, valamint papi és szerzetesi hivatásokért.
  2. Január 2-ától megszokott nyitvatartási rendben működik a plébánia hivatal.
  3. Az imaapostolság januári imaszándéka: Imádkozzunk, hogy a pedagógusok hiteles példát adjanak azáltal, hogy versengés helyett testvériségre tanítanak és különösen is segítik a legkiszolgáltatottabb fiatalokat.

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Hozzászólások lezárva.