Hirdetések:

  1. Ma van karácsony, Urunk születésének ünnepe. Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki – a szokásos feltételek mellett (gyónás, áldozás, imádság a pápa szándékára) – a pápa Urbi et Orbi áldását áhítattal fogadja, akkor is, ha fizikailag nincs jelen, de a szertartást televízión vagy rádión (vagy világhálón) áhítattal követte.
  2. Szombaton, december 31-én év végi hálaadó szentmisét mutatunk be délután 4-kor Csemőben, 5-kor a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában, este 6-kor pedig a Templomban. Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki – a búcsú rendes feltételei mellett – ezen a napon templomban vagy kápolnában áhítattal vesz részt a Te Deum ünnepélyes eléneklésében vagy elmondásában hálaadásul az esztendőben kapott jótéteményekért.
  3. Jövő vasárnap Szűz Mária, Isten anyja főünnepét üljük, ami parancsolt ünnep. Ez a nap a Béke világnapja is. A fél 10-es mise után kerül sor a családok megáldására
  4. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent István, első vértanú, kedden Szent János apostol és evangélista, szerdán Aprószentek, pénteken a Szent Család: Jézus, Mária és József ünnepe lesz.
  5. Plébániai hivatal ünnepi nyitvatartása: december 23-26. között zárva, december 27-30. között nyitva tart az iroda. Január 2-ától megszokott nyitvatartási rendben működik a hivatal.
  6. Az ünnepi miserend a Tanítvány belső lapján olvasható!

Hozzászólások lezárva.