Hirdetések:

  1. Az advent utolsó hetében is lesz hétköznaponként roráte mise reggel fél 7-kor a Templomban, és utána szeretetvendégség a közösségi házban.
  2. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este fél 6-kor a haladó, fél 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  3. Akik még nem végezték el a karácsonyi szentgyónásukat, mielőbb pótolják azt. Gyónási lehetőséget biztosítunk hétfőtől péntekig a roráte misék után, illetve lehet egyéni egyeztetés útján is időpontot kérni. A karácsonyi időben nem lesz gyóntatás a szentmisék idején!
  4. Amennyiben ismerünk a környezetünkben olyan idős és beteg testvéreket, akik nem tudnak eljutni a templomba, de az ünnepek közeledtével szeretnék magukhoz venni a szentségeket, jelezzük azt a sekrestyében vagy a plébániai hivatalban (név, cím, telefonszám megadásával), és jövő csütörtökön meglátogatják őket az atyák.
  5. Szombaton, december 24-én délután fél 4-kor lesz a pásztorjáték a Templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
  6. Jövő vasárnap, december 25-e karácsony, Urunk születésének napja, parancsolt ünnep.
  7. Plébániai hivatal ünnepi nyitvatartása: december 23-26. között zárva, 27-30. között nyitva tart az iroda. Január 2-ától megszokott nyitvatartási rendben működik a hivatal.
  8. Az ünnepi miserend a Tanítvány belső lapján olvasható!
  9. Kérjük, hogy akik még nem fizették be az egyházi hozzájárulásukat az idei évre, tegyék meg év végéig. Ezt be lehet fizetni személyesen a plébánián vagy banki utalással a Tanítvány fejlécén megadott számlaszámra.

Hozzászólások lezárva.