Hirdetések:

  1.  Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  2. Az adventi időben hétköznaponként reggel fél 7-kor roráte mise lesz a Templomban, utána szeretetvendégség a közösségi házban.
  3. Az adventi készület jegyében hétvégenként gyónási lehetőséget biztosítunk a Templomban az esti misék előtt fél 6-tól. Használjuk ki ezeket az alkalmakat, hogy elvégezzük a karácsonyi szentgyónást!
  4. Jövő szombaton délelőtt a gyermekek és fiatalok gyóntatása lesz a plébánián. Küldjük a gyermekeket, hogy mindegyikük végezze el a karácsonyi szentgyónását.

Ugyancsak szombaton délután fél 4-kor a szokásos karácsonyi kórushangversenyre kerül sor a Templomban. Mindenkit szeretettel várunk!

  1. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn a Guadalupei Boldogságos Szűz Máriára, kedden Szent Lúcia vértanú szűzre, szerdán Keresztes Szent János egyháztanítóra, csütörtökön Boldog Brenner János vértanúra emlékezünk.
  2. Amennyiben ismerünk a környezetünkben olyan idős és beteg testvéreket, akik nem tudnak eljutni a templomba, de szeretnék magukhoz venni a szentségeket az ünnepek közeledtével, jelezzük azt a sekrestyében vagy a plébániai hivatalban (név, cím, telefonszám megadásával). Legyünk ezáltal is Krisztus apostolai!
  3. Kérjük, hogy akik még nem fizették be az egyházi hozzájárulásukat az idei évre, tegyék meg év végéig. A hozzájárulást be lehet fizetni személyesen a plébániai hivatalban vagy banki utalással a Tanítvány fejlécén megadott számlaszámra.

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Miserend: Templom: hétfő-péntek: 7:00, szombat: 18:00, vasárnap: 7:30, 9:30, 18:00. Magyarok Nagyasszonya Kápolna: kedd: 17:00, szombat: 17:00, vasárnap: 8:30. Csemő és Nyársapát: vasárnap: 11:00.

Hozzászólások lezárva.