Hirdetések:

  1. Ma van Krisztus király vasárnapja, amivel befejeződik a liturgikus év. Adjunk hálát Istennek az elmúlt egyházi évért! Jövő vasárnap advent első vasárnapja, ami az új egyházi év kezdete.

A mai ünnepnapon teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki nyilvánosan elimádkozza az „Úr Jézus, az emberi nem Megváltója, tekints reánk…” kezdetű felajánló imát (ld. a Tanítvány túloldalán), és teljesíti a búcsú rendes feltételeit (szentgyónás, áldozás, imádság a Szentatya szándékaira).

A szentmisén az országos Karitász javára gyűjtünk.

  1. A szombati előesti misén megáldottuk a Szent Erzsébet kenyereket, amiből mindenki vihet haza. A Szent Anna oltár mellé kihelyezett perselybe dobott adományokkal pedig hozzájárulhatunk a helyi Karitász csoport szegényeket segítő munkájához.
  2. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este fél 6-kor a haladó, fél 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  3. Pénteken kerül sor az esti hatos novemberi alkalmára. Este 6-tól szentségimádást tartunk a Templomban, azt követően pedig agapé lesz a plébánián. Szeretettel várjuk különösképpen az egyházközség fiataljait!
  4. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn a Boldogságos Szűz Mária templomban való bemutatását ünnepeljük. Kedden Szent Cecília szűzre, csütörtökön a vietnámi Dung-Lac Szent Andrásra és vértanútársaira, pénteken Alexandriai Szent Katalinra emlékezünk.
  5. Az adventi időben minden hétköznap reggel fél 7-kor roráte misét tartunk a Templomban, utána pedig szeretetvendégséget, agapét a közösségi házban. Mindenkit szeretettel várunk!
  6. Kérjük, hogy akik még nem fizették be az egyházi hozzájárulásukat az idei évre, tegyék meg év végéig. A hozzájárulást be lehet fizetni személyesen a plébániai hivatalban vagy banki utalással a Tanítvány fejlécén megadott MKB számlaszámra.

Hozzászólások lezárva.