Hirdetések:

  1. Ma van a szegények világnapja. Imádkozzunk a szegényekért, hogy állandóan tapasztalják Isten gondviselő szeretetét, és azért, hogy a jómódúak nagylelkűen osszák meg anyagi javaikat a szükséget szenvedőkkel!
  2. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  3. A szombati előesti misén áldjuk meg a Szent Erzsébet kenyereket, amiből mindenki vihet haza. A Szent Anna oltár mellé kihelyezett perselybe dobott adományokkal hozzájárulhatunk a helyi Karitász csoport szegényeket segítő munkájához.
  4. Jövő vasárnap a Karitász javára tartunk gyűjtést.
  5. Liturgikus ünnepek a héten: szerdán Skóciai Szent Margitra, csütörtökön Nagy Szent Gertrúd szűzre emlékezünk. Szombaton Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepe, vasárnap Krisztus, a világmindenség királya fűünnepe lesz.
  6. A Ceglédi Katolikus Karitász a hívek segítségét kéri. Az adventi csomagosztáshoz tartós élelmiszergyűjtést szervez a rászorultak részére október 23-a és november 20-a között. Elsősorban az alábbi élelmiszerekre lenne szükség: liszt, cukor, tészta, szárazbab, rizs, sűrített paradicsom, édességek. Emellett szívesen fogad játékokat, amelyekből karácsonyi csomagok készülhetnek a rászoruló gyermekeknek. Az adományokat a korábbiakhoz hasonlóan a Szent Anna oltárnál lehet elhelyezni, illetve a plébánián lehet leadni irodaidőben. Minden felajánlást megköszönünk!
  7. Az adventi hétköznapokon a roráte misék után ismét lesz reggeliztetés a közösségi házban. Aki szeretne és tudna segíteni a reggeli elkészítésében vagy felszolgálásában, jelezze azt Végh Máriának a 0630/891-4077-es telefonszámon. Minden segítséget előre is köszönünk!
  8. Kérjük, hogy akik még nem fizették be az egyházi hozzájárulásukat az idei évre, tegyék meg év végéig. A hozzájárulást be lehet fizetni személyesen a plébániai hivatalban vagy banki utalással a Tanítvány fejlécén megadott Budapest Bank számlaszámra.

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Hozzászólások lezárva.