Hirdetések:

  1. A mai napon hálaadást tartunk a terménybetakarításért.
  2. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra lesz a közösségi házban. Kedden este 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián, szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk ugyancsak a plébánián.
  3. A héten elsőpéntek lesz. Reggel 7-kor és este 6-kor mutatunk be szentmise a Templomban. Délután 5-től szentségimádást végzünk. Annak elején csendben hódolunk a szentségi Jézus előtt, fél 6-tól elimádkozzuk a zsolozsma esti dicséretét. A mai napon lesz beteglátogatás is.
  4. Október a rózsafüzér hónapja. Kérjük a Szűzanya közbenjárását ebben a hónapban is azáltal, hogy naponta elimádkozunk egy tized rózsafüzért! Október hónapban szombatonként este fél 6-tól közösen mondjuk a rózsafüzért a Rózsafüzér Társulat vezetésével a Templomban. Imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, valamint papi és szerzetesi hivatásokért.
  5. Jövő vasárnap lesz a Magyarok Nagyasszonya Kápolna búcsúja.

Ugyanezen a napon délután 4-kor lesz az óvodások Mária-köszöntője a Templomban.

  1. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Assisi Szent Ferencre, szerdán Szent Faustina Kowalska szűzre, pénteken a Rózsafüzér Királynőjére emlékezünk. Szombaton Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya, Magyarország Főpátrónájának főünnepét üljük.
  2. Október 16-án, vasárnap a fél 10-es mise keretében lesz egyházközségünkben az idei elsőáldozás. Imádkozzunk az elsőáldozókért, hogy Isten kegyelme készítse elő őket az Oltáriszentség buzgó vételére.
  3. 2022. október 1. és november 28. között népszámlálás zajlik Magyarországon. A népszámlálás nagyon fontos esemény nemcsak Magyarország, de a magyar katolikusok életében is, ezért arra buzdítunk minden katolikust, hogy a népszámlálás alkalmával vallja meg a római katolikus/görögkatolikus valláshoz tartozását.

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Hozzászólások lezárva.