Hirdetések:

  1. Ma van az Elvándorlók és menekültek világnapja. Imádkozzunk mindazokért, akik elhagyni kényszerültek otthonukat.
  2. Folytatódik az elsőáldozási előkészítő Melinda néni hittanosainak: az alkalmak a fél 10-es mise után kezdődnek az Eötvös téri közösségi házban.
  3. Kérjük azokat a fiatalokat, akik elsőáldozásra készülnek, hogy a fél 10-es misén baloldalon (Szent István oltár mellett) az első 4 padsorban foglaljanak helyet. Tisztelettel megkérjük a többi jelenlévőt, hogy hagyják szabadon ezeket a helyeket.
  4. Elindultak a plébániai ifjúsági csoportok: keddenként 3-tól a Szent László fiúkör, péntekenként fél 4-től a Szent Teréz lánykör, ugyancsak pénteken este 6-tól a nagyifi, vasárnaponként reggel 9-től lesz a ministráns foglalkozás. A fiú- és lánykörre a 4-8. évfolyamos fiatalokat, a nagyifire a középiskolás fiúkat és lányokat hívjuk és várjuk szeretettel.
  5. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  6. A városi iskolák hittanosainak kezdő katekézis csoport indul szeptember 30-án, pénteken fél 3-tól a plébánián Ecseriné Simon Szilvia vezetésével.

Ugyanezen a napon délután 5-kor szülői értekezletet tartunk a plébánián az októberben elsőáldozók szüleinek részére.

  1. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Páli Szent Vinve áldozópapra, pénteken Szent Jeromos egyháztanítóra, szombaton a Gyermek Jézusról nevezett Szent Teréz szűzre emlékezünk. Csütörtökön Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Rafael főangyalok főünnepét üljük.

Szent Mihály a Váci Egyházmegye védőszentje, kérjük az ő közbenjárását egyházmegyénk minden tagjáért.

  1. Jövő szombat: elsőszombat. Este fél 6-tól közösen mondjuk a rózsafüzért a Rózsafüzér Társulat vezetésével a Templomban. Imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, valamint papi és szerzetesi hivatásokért.

Hozzászólások lezárva.