Hirdetések:

  1. Ma ünnepeljük plébániatemplomunk búcsúját.

Ezen a napon teljes búcsút nyerhetnek azok a hívek, akik – a szokásos feltételek mellett (szentgyónás és -áldozás, imádság a Szentatya szándékaira) – a Templomot áhítattal meglátogatják, elmondanak ott egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet.

  1. Folytatódik az elsőáldozási előkészítő Melinda néni hittanosainak: az alkalmak a fél 10-es mise után kezdődnek az Eötvös téri közösségi házban.

Kérjük azokat a fiatalokat, akik elsőáldozásra készülnek, hogy a fél 10-es misén baloldalon (Szent István oltár mellett) az első 4 padsorban foglaljanak helyet. Tisztelettel megkérjük a többi jelenlévőt, hogy hagyják szabadon ezeket a helyeket.

  1. A héten indulnak a plébániai ifjúsági csoportok: keddenként 3-tól a Szent László fiúkör, péntekenként fél 4-től a Szent Teréz lánykör, illetve este 6-tól a nagyifi. Vasárnaponként 9-től lesz a ministráns foglalkozás.
  2. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra lesz a közösségi házban.
  3. Kedden este 6-kor indul a kezdő katekumen csoport, ami a keresztségre és az elsőáldozásra készíti elő a 15 éves kor fölöttieket. Apostolkodjunk az ismerőseink között, ajánljuk nekik ezt a programot.
  4. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  5. Pénteken – az esti hatos alkalomra keretében – este 6-kor ifjúsági szentmisére várjuk a Templomba az egyházközség fiataljait, azt követően pedig agapéra invitáljuk a jelenlévőket.
  6. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Kim Taegon Szent Andrásra és koreai vértanútársaira, pénteken Pietrelcinai Szent Pió atyára emlékezünk. Szerdán Szent Máté apostolt, szombaton Szent Gellért vértanú püspököt ünnepeljük.

9. Az imaapostolság szeptemberi imaszándéka: Imádkozzunk, hogy a halálbüntetés, amely sérti az ember méltóságát, szűnjön meg a világ minden országában

Hozzászólások lezárva.