Hirdetések:

  1. Folytatódik az elsőáldozási előkészítő Melinda néni hittanosainak, az alkalmak a fél 10-es mise után kezdődnek immár új helyszínen, az Eötvös téri Közösségi Házban.

Kérjük azokat a fiatalokat, akik elsőáldozásra készülnek, hogy a fél 10-es misén baloldalon (Szent István oltár mellett) az első 4 padsorban foglaljanak helyet. Tisztelettel megkérjük a többi jelenlévőt, hogy hagyják szabadon ezeket a helyeket.

  1. Még a hétvégén tart a Ceglédi Karitász gyűjtési akciója, amivel a helyi rászoruló családokat szeretnék támogatni. Jó állapotú iskolatáskával, tolltartóval, ceruzákkal, füzetekkel lehet segíteni, illetve minden olyan dologgal, ami az iskolakezdéshez szükséges. A felajánlásokat a Szent Anna oltárnál kérjük elhelyezni.
  2. Felnőtt katekézis lesz szerdán este fél 7-kor a plébánián.
  3. A kezdő katekumen csoport szeptember 20-án, kedden este 6-kor indul. Ez a keresztségre és az elsőáldozásra készíti elő a 15 éves kor fölöttieket. Apostolkodjunk az ismerőseink között, ajánljuk nekik ezt a programot.
  4. Szeptember 15-én, csütörtökön ellátogat plébániánkra Marton Zsolt püspök úr: délelőtt 10-kor szentmisét mutat be a Templomban, azt követően háromnegyed 11-kor megáldja az újonnan épült Magyarok Nagyasszonya Óvodát. Mindenkit szeretettel várunk mindkét eseményre.
  5. Szeptember 17-én, szombaton fiú buszos kirándulást szervezünk. A mai napon lehet még jelentkezni erre a szentmise után a sekrestyében vagy a kirándulás szervezőjénél, Dr. Banai Zoltánnál személyesen (email: zoltandrbanai@gmail.com; tel: 0630/4861989).
  6. Jövő vasárnap tartjuk plébániatemplomunk búcsúját. A Templomban bemutatott miséket Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepéről vesszük.
  7. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szűz Mária szent Nevére emlékezünk. kedden Aranyszájú Szent János püspök, csütörtökön a Fájdalmas Szűzanya, pénteken Szent Kornél pápa és Szent Ciprián vértanú emléknapja lesz. Szerdán a Szent Kereszt felmagasztalását ünnepeljünk, ami templomunk titulusa.

Hozzászólások lezárva.