Hirdetések:

  1. Most vasárnap, a fél 10-es misén tartjuk a katolikus diákok Veni Sancte évkezdő miséje. Várjuk rá a hittanosokat, a diákokat, a pedagógusokat és a szülőket!
  2. Jövő héten indulnak a plébániai felnőttcsoportok: a felnőtt katekézis szerdán este fél 7-kor, a kezdő katekumen csoport kedden este 6-kor találkozik a plébánián.
  3. Jövő szombaton reggel 9-kor lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek szentgyónása a Templomban. Idén október 16-án, vasárnap a fél 10-es mise keretében lesznek megtartva az elsőáldozások az egyházközségünkben.
  4. Szeptember 15-én, csütörtökön ellátogat plébániánkra Marton Zsolt püspök úr: délelőtt 10-kor megáldja az újonnan felépült Magyarok Nagyasszonya Óvodát, azt követően háromnegyed 11-kor szentmisét mutat be a Templomban. Mindenkit szeretettel várunk mindkét eseményre.
  5. A Katolikus Karitász gyűjtést hirdet „Legyen öröm az iskolakezdés” címmel, amihez a Ceglédi Katolikus Karitász is csatlakozik. Ezzel az akcióval a helyi rászoruló családokat szeretnénk támogatni. Jó állapotú iskolatáskával, tolltartóval, ceruzákkal, füzetekkel lehet segíteni a gyűjtést, és minden olyan dologgal, ami az iskolakezdéshez szükséges. A felajánlásokat a Szent Anna oltárnál lehet elhelyezni szeptember 15-éig. Aki pénzadománnyal szeretné segíteni a Karitász tevékenységét, azok a Karitász perselybe helyezhetik el adományukat.
  6. Szeptember 17-én, szombaton fiú buszos kirándulást -bortúrát -szervezünk. A program délelőtt Bodajk meglátogatásával kezdődik, majd Móron a Geszler Borászatnál borkóstolóval és meleg ebéddel folytatódik. A részvételi díj 15 ezer  Ft. Még lehet jelentkezni a szentmise után a sekrestyében vagy a kirándulás szervezőjénél, Dr. Banai Zoltánnál személyesen (email: zoltandrbanai@gmail.com; tel: 0630/4861989).
  7. Liturgikus ünnepek a héten: szerdán Szent Márk, Szent István, Szent Menyhért kassai vértanúkat, csütörtökön Szűz Mária születését (Kisboldogasszonyt) ünnepeljük.

Hozzászólások lezárva.