Hirdetések:

  1. Hálásan köszönjük mindazoknak a munkáját, akik az úrnapi körmenet előkészítésében segítettek, és azoknak is, akik részt vettek a körmeneten.
  2. Szerdán, Péter és Pál főünnepén szentmisét mutatunk be a Templomban reggel fél 8-kor és este 6-kor. A Magyaron Nagyasszonya Kápolnában kedden 5-kor az ünnep előesti miséjét mondjuk.
  3. A héten elsőpéntek lesz. Reggel 7-kor és este 6-kor mutatunk be szentmise a Templomban. Az elsőpénteki szentségimádás kivételesen elmarad. A nap folyamán lesz beteglátogatás is.
  4. Jövő szombat elsőszombat. Este fél 6-tól közösen mondjuk a rózsafüzért a Templomban a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, valamint papi és szerzetesi hivatásokért.
  5. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent László királyt ünnepe lesz. Kedden Szent Iréneusz püspökre emlékezünk. Szerdán Szent Péter és Szent Pál apostolok főünnepét üljük. Szombaton Szűz Mária Erzsébetnél tett látogatását (Sarlós Boldogasszonyt) ünnepeljük.
  6. Július 9-ére, szombatra a Ceglédi Karitász buszos kirándulást szervez Tiszagyendára. A csoport 8-kor indul a Templom elől, és este 6 körül ér oda vissza. A részvételi díj 5000 forint, ami fedezi az útiköltséget és az Ökocentrum belépőjegyét. Az élelemről mindenkinek magának kell gondoskodnia. Még lehet jelentkezni a programra a sekrestyében.
  7. A Ceglédi Karitász kéri a szülőket, hogy a feleslegessé vált iskolatáskákat és tanszereket legyenek szívesek elhozni a Szent Anna oltárhoz. Ezzel időben tudja majd segíteni a rászoruló gyerekeket tanévkezdéskor.
  8. Ez a Tanítvány utolsó nyári száma. A plébániai értesítőt legközelebb szeptemberben adjuk ki újra.

Hozzászólások lezárva.